Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Δ. ΜΠΟΥΔΑΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Η εταιρεία Δ. Μπουδαλής& ΣΙΑ Ε.Ε εδώ και χρόνια πρωτοπορεί στη διακόσμηση και την αισθητική της κατοικίας, ειδικά όταν αυτή έχει σχέση με φυσικά και τεχνητά πετρώματα.

Κύριο μέλημα της εταιρείας μας είναι η διατήρηση της σχέσης εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με τους ικανοποιημένους πελάτες, μία σχέση που είναι αποτέλεσμα της μακροχρόνιας εμπειρίας, της άρτιας επαγγελματικής εργασίας που σε συνδυασμό με την άψογη αισθητική – ποιότητα – οικονομία οδηγεί σε συνέχει αύξηση των ικανοποιημένων πελατών μας.

Στην διάρκεια όλων αυτών των χρόνων έχουμε εξελιχθεί και προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και τεχνικές με ένα και μοναδικό σκοπό, να συνεχίσουμε να δίνουμε  την θαλπωρή και την αισθητική στο δικό σας χώρο.

ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η εταιρεία Δημήτριος Μπουδαλής& ΣΙΑ Ε.Ε είναι από τους πρωτοπόρους στον κλάδο του τζακιού, σόμπας, πετρωμάτων, λεβήτων, μαρμάρων και γρανιτών σε ολη την Δυτική Μακεδονία.

Η εταιρεία μας διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και σχεδιαστικά προγράμματα που βοηθούν στην υλοποίηση κάθε επιθυμία κατασκευής και design του πελάτη μας.

Σε περιόδους κρίσης όπου σταμάτησε η ανάπτυξη, εμείς συνεχίσαμε να κοιτάμε μπροστά και να εξελισσόμαστε και είμαστε σήμερα σε θέση να πούμε ότι θα συνεχίσουμε δυναμικά την επιτυχημένη μας πορεία. Οι άνθρωποι της εταιρίας μας σας περιμένουν για να συζητήσουν μαζί σας ότι σας ενδιαφέρει, να σας προτείνουν ιδέες και να επιλέξετε μαζί τις λύσεις που σας ταιριάζουν.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

Συνεχιστές ενός ονόματος και μιας τέχνης 60 και πλέον χρόνων στην Δυτική Μακεδονία, η εταιρεία Δ. Μπουδαλής & ΣΙΑ ΕΕ έχει ταυτίσει το όνομα της:

    • με την ποιότητα και την καινοτομία στην εμπορία ενεργειακών εστιών.
    • με την απαράμιλλη αισθητική στον σχεδιασμό μαρμάρινων επενδύσεων και κατασκευών.
    • με τον σχεδιασμό και την δημιουργία κατασκευών που ταιριάζουν στην μοναδικότητα του καθενός.
    • με την άψογη και άρτια κατασκευή κάθε εργασίας που αναλαμβάνουμε.

Επιλέξτε μοναδικές δημιουργίες από κλασσικά ή μοντέρνα τζάκια, κατάλληλα να δώσουν ζεστασιά και να διακοσμήσουν τον δικό σας χώρο. Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα από σόμπες ξύλου και σόμπες pellet δημιουργίες υψηλής απόδοσης και αισθητικής από τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης.

Μαρμάρινες, πέτρινες και κατασκευές από γρανίτη, στις οποίες δίνετε σημασία στην λεπτομέρεια με την σωστή μελέτη του χώρου.

Με έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο εγγυάται την άψογη κατασκευή κάθε τύπου ενεργειακής εστίας και κατασκευής.

Με την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την υποστήριξη των σύγχρονων μηχανημάτων που διαθέτει η εταιρεία μας, έχουμε καταφέρει να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε επιθυμία και ανάγκη των πελατών μας.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ

Η εταιρεία μας Δ. ΜΠΟΥΔΑΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. συνεργάζεται με ένα μεγάλο αριθμό εταιριών κατασκευής εστιών  τζακιού, ξυλόσομπων, σομπών Pellet μαρμάρων, γρανιτών και πετρωμάτων.

Η ποιότητα των κατασκευών της επιχείρησης μας και η καθιέρωση της στο χώρο του τζακιού εδώ και δεκαετίες μας οδήγησαν στο να είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι Δυτικής Μακεδονίας σε μια από τις εταιρείες κολοσσούς στον τομέα των ενεργειακών εστιών της Ευρώπης, της Gruppo PIAZZETTA που από το 1960 δημιουργεί συναισθήματα με τη φωτιά.             

Η Gruppo PIAZZETA ασχολείται με τη μελέτη και την κατασκευή ενεργειακών τζακιών, ξυλόσομπων και σόμπες πέλλετ, καθώς και με την κατασκευή των μοναδικών στον ευρωπαϊκό χώρο κεραμικών επενδύσεων, που είναι αξεπέραστα σε ποιότητα μετάδοσης θερμότητας.

Η GRUPPO PIAZZETTA έχει κατορθώσει να καινοτομήσει σε διεθνώς κατοχυρωμένες πατέντες σε συστήματα ενεργειακών εστιών και επενδύσεων χάρη στο ενεργό πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης που διαθέτει.

Με το ξεκίνημα της νέας χιλιετίας εντάσσεται στην εταιρεία Δ. ΜΠΟΥΔΑΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. η επίσης δυναμική εταιρεία παραγωγής ενεργειακών εστιών REGALFIRE η οποία βρίσκεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης που για πάνω από 50 χρόνια δίνουν λύσεις θέρμανσης με ποιότητα και αξιοπιστία.

Επισκεφθείτε τον εξαιρετικά μοναδικό εκθεσιακό χώρο μας, που βρίσκεται στο δρόμο της ΑΕΒΑΛ – Πτολεμαΐδας και να πάρετε μια μικρή γεύση από τα προϊόντα μας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Μελέτη του χώρου για το βέλτιστο αποτέλεσμα οικονομίας – απόδοσης – αισθητικής

Ενημέρωση σχετικά με τους φυσικούς νόμους που διέπουν τη λειτουργία του τζακιού, τα υλικά κατασκευής και τις εναλλακτικές τεχνολογίες για τη σωστή επιλογή του κατάλληλου τύπου εστίας τζακιού

Άψογη κατασκευή με άριστα αισθητικά αποτελέσματα κάθε τύπου τζακιών και μαρμάρινης κατασκευής από το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με υλικά όπως μάρμαρο – γρανίτη – πορόλιθο – πέτρα

Την επιμέλεια και τεχνική υποστήριξη της λειτουργίας των τζακιών και των κατασκευών μας μετά από την πώληση

Δυνατότητα επιλογής ενεργειακών Εστιών Τζακιού και Σομπών από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους οίκους της Ευρώπης και της Ελλάδας προτείνοντας ότι νεώτερο υπάρχει σε αυτών των τομέα.

Πλούσια γκάμα σε επενδύσεις τζακιών κάθε τύπου, η οποία δίνει την δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει σύμφωνα με το δικότου γούστο και τις ανάγκες του χώρου του, με πολύ ανταγωνιστικές τιμές

Δυνατότητα επιλογής έγχρωμων μαρμάρων και γρανιτών ( φυσικών και τεχνιτών ) από Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ

H εταιρεία μας παρουσιάζει μοναδικές σχεδιαστικές λύσεις θέρμανσης συνδυάζοντας λειτουργικά και αισθητικά χαρακτηριστικά.

Πολυάριθμα μοντέλα σε ενεργειακά τζάκια, είναι διαθέσιμα και μπορούν να επιλύσουν το “πρόβλημα της θέρμανσης” με ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα του χώρου σας.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται και η ποιότητα κατασκευής είναι πάντα υψηλής ποιότητας και αυτό μεταφράζεται σε αποδοτική λειτουργία, μακροπρόθεσμη αξιοπιστία και σχέση εμπιστοσύνης.