Παρασκευή, 8 Δεκέμβριος
01:05:08
Αρχική

Η εταιρεία Δ. Μπουδαλής & ΣΙΑ Ε.Ε εδώ και χρόνια πρωτοπορεί στη διακόσμηση και την αισθητική του σπιτιού, ειδικά όταν αυτή έχει σχέση με φυσικά και τεχνητά πετρώματα. Κύριο μέλημα της εταιρείας μας είναι η σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με τους ικανοποιημένους πελάτες μας, μία σχέση που προκύπτει από τον άψογο συνδυασμό: αισθητικά, ποιοτικά και οικονομικά. Σ' όλη αυτή την διάρκεια της πορείας μας, εξελισσόμαστε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες ώστε να κοσμήσουν και να δώσουν τη θαλπωρή στο δικό σας χώρο. Συνεχίζουμε δυναμικά διαθέτοντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, με πρωτοποριακές προτάσεις κατασκευής και design, γιατί στόχος μας είναι να μείνει ευχαριστημένος ο πελάτης μας.

Η εταιρεία Δημήτριος Μπουδαλής & ΣΙΑ Ε.Ε είναι από τους πρωτοπόρους στον κλάδο των τζακιών, σομπών, πετρωμάτων, λεβήτων, μαρμάρων και γρανιτών σε Πτολεμαΐδα, Κοζάνη, Καστοριά, Φλώρινα και γενικότερα στην Δυτική Μακεδονία. Μετά από την πολύχρονη εμπειρία μας, είμαστε σήμερα σε θέση να πούμε ότι θα συνεχίσουμε δυναμικά την επιτυχημένη πορεία μας.

Επίσης σε περιόδους κρίσης και όπου άλλες εταιρείες σταματούν την ανάπτυξη τους λόγω οικονομικών προβλημάτων, εμείς συνεχίζουμε να κοιτάμε μπροστά και να εξελισσόμαστε. Μπορείτε να επισκεφθείτε τον εξαιρετικά μοναδικό εκθεσιακό χώρο μας, που βρίσκεται στο δρόμο της ΑΕΒΑΛ - Πτολεμαΐδας και να πάρετε μια μικρή γεύση από τα προϊόντα μας, επιτρέποντας σας να απολαύσετε μια γκάμα προϊόντων.

Οι άνθρωποι της εταιρίας μας σας περιμένουν για να συζητήσουν μαζί σας ότι σας ενδιαφέρει, να σας προτείνουν ιδέες και να επιλέξετε μαζί τις λύσεις που σας ταιριάζουν.

Ανακοινώσεις

Αναρτήθηκε στις 27-09-2012, 18:19:00Έκθεση 2012 στα Κοίλα ΚοζάνηςΑναρτήθηκε στις 12-09-2012, 18:19:00Έκθεση 2012 στην Πτολεμαΐδας Αναρτήθηκε στις 12-09-2012, 18:10:00Έκθεση 2011 στην Πτολεμαΐδα
Περισσότερες ανακοινώσεις
Ψηφοφορίες
Με βάση ποιό κριτήριο επιλέγετε μια ενεργειακή εστία Τζακιού - Σόμπας ?
Τιμή αγοράς
Ποιότητα Υλικού (Διάρκεια στον χρόνο)
Κατανάλωση καύσιμης ύλης
Σχεδιασμός και ομορφιά
παλαιότερα
RSS Ειδήσεις